Θέρμανση - Φυσικό αέριο - Ανανεώσιμες Πηγές

Η εταιρείας ΝΕΡΓΙΖΗΣ ιδρύθηκε το 1988 και εδρεύει σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο 12ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά. Με σταθερά βήματα ανάπτυξης και με υποδειγματική τεχνική υποστήριξη σε επιλεγμένα προϊόντα επωνύμων οίκων διεθνούς καταξίωσης, κατέχει μια σημαντική θέση στον χώρο της θέρμανσης. Έχει ένα αξιόλογο και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εταιρία δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται συνεχώς στις σύγχρονες μορφές ενέργειας. Η εταιρεία ΝΕΡΓΙΖΗΣ είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Vaillant Γερμανίας στην Β.Ελλάδα, τον κορυφαίο κατασκευαστή συσκευών αερίου πανευρωπαϊκά. Από το 2010 αναπτύσσεται στις αντλίες θερμότητας αέρα – νερού, οι οποίες στα επόμενα χρόνια θα καλύψουν ένα μεγάλο μέρος του χώρου της θέρμανσης κυρίως λόγω των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που παρουσιάζουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, που τόσο αναγκαία είναι στην εποχή μας.

Η εταιρεία ΝΕΡΓΙΖΗΣ εκτός από τη επίσημη αντιπροσωπεία της Vaillant, αντιπροσωπεύει επίσης μερικές ακόμα κορυφαίες εταιρείες στο χώρου της θέρμανσης και του κλιματισμού:

  • Nibe(Σουηδία): Αντλίες θερμότητας
  • Oventrop(Γερμανία): Ενδοδαπέδια θέρμανσης και εξαρτήματα δικτύου θέρμανσης
  • Protherm(Σλοβακία): Λέβητες αερίου συμπύκνωσης
  • Wefatherm(Γερμανία): Σωλήνες και εξαρτήματα με θερμική συγκόλληση
  • RBM(Ιταλία): Εξαρτήματα δικτύου θέρμανσης

Η εταιρεία ΝΕΡΓΙΖΗΣ θέλοντας να πετύχει τη καλύτερη δυνατή εφαρμογή και ανάπτυξη στα εξελιγμένα συστήματα του χώρου, δημιούργησε τις απαραίτητες  υποδομές όπως:

  • Εξειδικευμένο προσωπικό για την μελέτη, την εφαρμογή και την συντήρηση όλων των συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

  • Πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών για αποκατάσταση των βλαβών μαζί με τα απαραίτητα τεχνικά εγχειρίδια που συνοδεύουν τα προϊόντα.

  • Διαθέτει ένα σύγχρονο χώρο σεμιναρίων με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πρακτική και θεωρητική κατάρτιση όλων των πελατών και συνεργατών της εταιρείας.